Feta glutenfia köttbullar!

In a good way, ofcourse!

Detta behöver ni (för 40st bullar)
1dl mjölk
1dl mandelmjöl
1 gullök
500g nötfärs
1 ägg
100g fetaost (eller beroende på hur mycket man vill ha) 
Basilika
Svartpeppar
Salt
 
Blanda mjölk och mandelmjöl i en bunke och låt svälla ett tag.
Hacka under tiden gullöken och fräs i några minuter i en stekpanna. 
Blanda sedan i nötfärsen med mjölkblandningen och ha i löken, ägget och fetaosten.
Blanda väl!
Krydda efter behag och rulla sedan till bollar.

Stek först på hög värme och sänk sedan till medelvärme så de blir genomstekta!
 
Servera med en god tomatsås å pasta, eller potatis å brunsås, klassiker!
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback