Halloncheesecake!

Nu när värmen slagit in är det väl dags att börja baka lite sommarfika?
hohoo, de gör jag iallafall! :)
Nä, men en raw halloncheesecake tror jag inte någon här skulle tacka nej till.
Skulle dock behöva ändra receptet lite, men lovar att lägga ut det förbättrade
receptet sen, när jag gjort om lite här å där ;)
Men denhär är trotsallt ur god ändå, så baka på ni! Med gott samvete :) (om ni väljer ekologiskt, hihi)

Det blir en ganska liten cheesecake, så har ni någon miniform så passar den säkert perfekt :)

1dl cashewnötter (eller andra nötter såsom mandlar, valnötter, pecannötter eller pinjenötter, blandning såklart)
6st katrinplommon (eller 4st dadlar om man hellre vill ha det)
1 1/2dl tinade hallon
1 pressad lime (funkar med citron också)
2-3msk kokosolja!
Honung
(kokossocker om ni har, det är väääldigt gott!)

- Mixa alltihop i en matberedare.
Sätt den i en bra form där du antingen kan ta av sidorna på den, eller så plastar du in en form
eller liten skål i plastfilm och häller i krämen.
Låt stå i frys några timmar
Vänd ut cheesecaken på ett fat och servera! 

Yumyum!

(det var ingen bild, tyväääär! men den är hallonrosa och fin, make your self a picture!) 


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback